miercuri, 26 august 2009

Hai sa incepem cu ??

Incepem cu ? o fata pe nume Florentina a.k.a Tyna R, Matilda, Flory sau Florica.
Deci ea este o fata care Dumnezeu din pacate cand a creat-o i-a dat un corp frumos dar a uitat sa puna si un mecanism numit creier. Ea este o fata care iubeste atat de mult fondul de ten incat si inainte de culcare isi da cu minim 2-3 tuburi sa se simta bine. Ea e genul de fata caruia ii place sa faca poze in spatele blocului imbraca in stilul gotic (cum spunea bunica mea "uite-o maica si pe asta zici ca e adunata dupa strada , saraca batuta de soarta") si isi face poze ca sa le puna pe hi5 (hi5 inseamna adunatura de cocalari, pitipoance si alte specimene in cautare de marea imperechere) pentru a primi cate mai multe comenturi. Aceasta fata nu se simte bine daca nu le editeaza in photoshop sau photoscape sa nu ii sa vada fata ei luminata de Dumnezeu si batuta de soare.Cand face poze daca nu isi ia pozitia ei preferata de fata stramba nu se numeste poza !

P.S. Domnisoara incearca sa iesi la strada sa faci autostopul poate primesti multe comenturi LIVE .

9 comentarii:

  1. domne din profilu asta iese ea bine nu v ati prins?ce dracu:)) asta e un parazit . vezi ca ai uitat sa spui ca hi5u ei e plin de limbi straine precum :germana,engleza,franceza,spaniola si chiar romana pentru ea:))
    si la cat e de proasta nu e in stare sa lege o fraza in limba romana.in schimb stim sa scriem cu ts ,tz ,tsouu si plm.si de unde pana unde tyna r ?ah probabil a auzit de firma de haine.matildo stai dreaq potolita fah.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...pff ,fata asta-i praf.Noroc q hi5-ul asta k mai agata si ea cate cv :> ,comentarii peste comentarii .Ma intreb dk asta pt ea ocupa locul primordial?:-? Pnm fetitzo exista lucruri mai interesante dk datul in spectacol :)) ,incearca sa fi om ,respecta ,nu te mai da atat in stamba.Ai uitat de unde ai plecat ?Ar fi cazul sa-ti amintesti ...mrrr :))) hai la multi ani ,sh la cat mai multe comentarii mami =))) pisz pis iubitha :)) mascariciule =))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Deci ea este o fata CARE Dumnezeu din pacate cand a creat-o i-a dat un corp frumos dar a uitat sa puna si un mecanism numit creier." sincer..qm poti vorbi tu de limba romana...cum te poti lua de altii..cand tu esti primul/prima care nu are nicio tangenta cu scoala..:)) in special cu gramatica..k deeeh..."ie greu ea asa..da nah unii au mai dat si p la scoala intre timp"...draga .."ea este o fata PE CARE Dumnezeu...c pnm ai zs u mai departe etc etc..." ..nu CARE ..gen popleaca style:-& sau coca style sa fim in ton q site-ul!!! vezi..nimeni nu e perfect;)!!
    tu consideri ca se poate face caterinca prin jigniri??..daca tot esti mai presus decat cei dp site-ul asta si iti permiti sa- i critici demonstreaza asta!!!!!!!!!dar u nu faci decat sa demonstrezi contrariul..esty mult sub nivelul lor crede-ma..si nu am nimic cu tine,..dar se vede!! mai bn stateai cummintel/ cumintica in bancuta ta d la inceput..acum nahh...is toooo late te-ai facut deja d ras:-&..noroc k nu -ti dai numele..din lasitate;)

    te-am pupat!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, cand am vazut pozele acestei persoane de pe hi5 am zis ca e "superbuna", "superdraguta", blablabla.... Cand am vazut-o in realitate nu-mi venea sa cred cat de urata este. Adevarul este ca photoshopul asta face minuni. Pacat ca nu stiu sa umblu cu el =)). Pana la urma as zice sa lasati fata in pace si sa nu-i mai dati atata importanta pentru ca nu-si are rostul. O seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  5. o ooooo w ..LadyG iti cunosc stilul :))) lasa figurile ca esti ca ele.. nu fi avocatul lor pt ca nu ai pt ce ..

    AAAh scumpa Matilda .. poate nus tiati de unde vine numele matilda ..mai stiti Vacanta mare de pe prtotv ? stiti cine e matilda ..acum cea ani .. nu f multi matilda noastra scumpa era o carpa.. un jeg ..si cand spun jeg da era un jeg urata zdrenturoasa care se credea fatala si radea ca o proasta fara motiv ..invidia si se baga peste tot .. dar intr'o zi ..pe terenul de joaca dintre blocuri un anume tip striga "Fa Matildo " iar ea a ras de placere ... s'a simtit si i'a ramas matilda ..apoi il liceu ..o pizd amare .. adorabila.. o doamna de societate :)) isi pune tyna ..matilda nu ii mai palce .. orricate haine imprumutate ai ..farduri pe fata de sa le iei cu shpaclul .. cat iti indrepti parul ala ars ... si te vezui cu pustii pacaliti pe hi5 .. tot carpa din generala o sa ramai matilda draga .. dar nu'i nimic ai prieteni care te iubesc =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. fluturas esti genial. i ai zis pe nume =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Intelege careva de ce pozele alea sunt taiate de le-a luat dracu?
    In toate pozele de pe noul ei profil de hai faiv apare cate o mana straina :)

    RăspundețiȘtergere
  8. =)) Mdea.. ce pot spune .. decat ca e O BOMBA CU EXPLOZIE INTARZIATA .... BUBUIE PROSTIA P DANSA :)) =))


    Bne Eventual De Ziua Ei Poat Se gandeste Cineva Sa Ii Faca Ca Cadou ( nu va loati de cacofonie ca stiu ) Un Tub Mare De Pasta De Dintzi ;)) :">




    in rest ce pot sa mai spun ....

    Dupa cum spunea anonim (care a dat comu p 01.septembrie 2009
    e urata ... E urata de 2 pungi, Una sa io pui ei p cap si una sa ti-o pui tie, in caz de se rupe punga ei.

    Va salut Cu respect :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci : in primul rand se zice "careia Dumnezeu i-a dat"..Lady G. nu incerca sa fii inteligenta,orice om greseste,dar nu incerca sa corectezi cu o alta greseala.In al doilea rand,Fluturas a descris-o aproape perfect,uitand sa spuna ca Flory a invatat multe de cand era Matilda si pana a devenit Tyna R (o firma care aduce haine din Turcia,ale caror eticheta este schibata in 2 ateliere mici d croitorie).A invatat sa ajunga in Unirii,in Plaza si in alte locatii d'astea cool [/:)],iar cel mai imprortant lucru este ca ea a invatat un cuvant nou,pe care il foloseste de cate ori are ocazia (de vreo 200 de ori pe zi) : IPOCRIT.
    Saracuta ar invata alt cuvant dar nu mai are free space in muculetzul ei de creier.



    P.S. : Te pup,ipocrito :*

    RăspundețiȘtergere