vineri, 28 august 2009

La Multi Ani mrrr !

Uite cum trec anii si pitipoancele cresc mariiii mariiii mariii .Am facut acest post ca sa ii uram mici noastre vedete Tyna mrr, scz Rrr , din tot sufletul si inima La Multi Ani (si acum copii : vesnica pomenireeeee, veeesnica pomeniree, amin).Felicitari draga Tyna mrr ahh Rrrr , de azi esti majora bravo poti sa suferi in continuare acum mai ai un motiv in plus. Nu te gandi ca ai facut 18 ani si acum gandesti , e total gresit !

P.S. Cand stai sa te gandesti ca au trecut 18 ani de cand Dumnezeu a facut aceasta greseala de a te creea.

29 de comentarii:

  1. foarte tare...knd te gandesti k asta a fost q mine in clasa in plm......:))):))panarama;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ai uitat s spui k fac poze imbracate q acelasi haine:)) [A]-,,hey...Tyna ia bluza asta!!!! --[Tmrr]-,,nu fata o vreau pe aia de pe tine:X '' [A] -,,da'..dar asta se potriveste knd vom merge p camp'' [Tmrr]-,,merge si aici in spatele garajului''!

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e specimenul specimenelor . o amarata care se arunca in sifonier si ce se lipea de ea, asa iesea pe strada si acum a ajuns pare p**** .a uitat cand cadea din corcodus acu 2 3 ani .pentru ea o sa mi cumpar special un pistol .

    RăspundețiȘtergere
  4. Tate ,cur ,craci ...minte ? Ia de unde nu-i ...si tu care credeai k dai baietii pe spate pt cat de "dulce si frumoasa " esti ,noroc q Dumnezeu k ti-a dat cat de cat acolo .Ma intreb ,knd schimbi hainele dc nu te gandesti sa schimbi sh fata?Fqaceti schimb de haine =))) pana va treziti q cn stie ce parazit prin voi :> ,nebunatice mici :))). Tyna Frusina :))) Na la p*la ,na la p*la ,na na :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Taceti dreaq din gura...ce va doare pe voi pla cum se imbraca ea?sau dak are sau nu minte?mai uitati'va in oglinda inainte sa comentati;)

    RăspundețiȘtergere
  6. sunteti niste handicapati. judecati dupa ce stiti despre ce e vorba si eventual, cunoasteti omu`.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca v-ar acorda putina atentie tipa asta,sunt sigur k ti-ai schimba parerea radical,indiferenta..ce face din om!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. labagiiii dreacu :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am intrat din gresala pe site-ul asta,si vroiam sa precizez:indivizii care tot critică şi iau în zeflemea bunul simţ şi mai ales simţul creator al altora, care de bine de rău tot se mai chinuie să facă ceva mai au şi impresia că ce fac ei e bine, că sunt nişte finuţi şi că restul sunt mânaţi de prostie sau cine ştie ce interese când ajută un necunoscut sau când îşi arată calitatea de oameni fără să se aştepte la nimic în schimb.Cert este ca cel care a facut acest site,este un om care nu are viata,un frustrat,care s-a gandit sa critice el lumea,el fiind perfect!!!!Sunt sigur ca fata despre care ai scris aici"TYNA R" sau cum o cheama,nu da doi bani pe tine,daca ai ajuns sa o cataloghezi intr-un asemenena hal.
    Ps:La cat de bine arata,i-ai pupa si picioarele!asta probabil o sa reusesti in vise domnule perfectiune.

    RăspundețiȘtergere
  10. singura greseala de aici e ea nu site ul.ea e o greseala pe pamantul asta .cine stie cunoate ! hai ca au inceput admiratorii tinei mrrr sa si scoata la iveala coeficientul de inteligenta . mrrrrrr ce nu fac si ei pentru o bucata de pzda.asa faceti treaba buna ca va rasplateste printesa mrrrrr .

    RăspundețiȘtergere
  11. pff..mda am ramas :| cand am vazut ce pot unii sa scoata pe gura..sincer eu sunt de acord q astfel de site-uri si chiar apreciez criticile aduse dar celor care merita..nu asa aiurea din plictiseala sau mai degraba invidie!ok ai postat poza asta ..dar explica si tu c ti se pare atat d "pitzi " la ea?? e imbracata decent nu exagereaza q nimic..e ok dupa parerea mea! nu e problema ta unde cum si de ce isi face ea poze...atata timp cat pozele sunt de bun gust si ea arata destul de bn. sa inteleg ca tu nu faci poze??? sau nu ai hi5..aa pardon " site d imperechere"?! buey..oameni buni dak tot faceti ceva faceti cu cap ..nu asa de dragu d a pierde timpul in fata pc-ului..sau din cauza unei traume din copilarie!

    P.s: app te-a refuzat fata asta si nu-ti poti continua viata fara sa te iei d ea??? chill ..viata merge inainte!!...stresuu asta c face din unii:|

    RăspundețiȘtergere
  12. Auzi si tu la asta se crede Lady Gaga =))

    RăspundețiȘtergere
  13. ea spera ca postand aici, sa nu apara si ea pe site :)) saracaa

    si plus de asta, cei contra site-ului. daca observati sunt o gramada care nu inghit deloc persoanele postate pe site. aici au locul de a-si arata dispretul si pentru asta il felicit pe creator ! metodele sunt mai neortodoxe, poate jignirile prea mari, dar pune punctul pe i.

    Lady Gaga =))) mor =))))

    RăspundețiȘtergere
  14. hey.. dak spuneti k nu suportati persoanele dupa acest site... dc nu ati comentat pe hi5`urile lor? anonim poate sa vb oricine...si da jignirile sunt prea mari si multe neadevarate...

    RăspundețiȘtergere
  15. pentru ca la cat de dive sunt ele dau accept numai la comentarii de genu: esti printesa,ma masturbez cu poza ta (in mana) ,prea frumoaso care pozezi intr o singura pozitie de stramba ca te avantajeaza profilu ala.tristo ce esti .ti ai ridicat sanii aia pana in gat,ai fi in stare sa ti pui pe hi5 .sa faci cat mai multe comentarii..pardon ..comenturi..niste gaozare :))

    RăspundețiȘtergere
  16. am observat ca multi dp site-ul asta nu prea stiu sa citeasca..soooo scrie LaDy G..NU LAGY GAGA...dar in fine ...mori daca tot iti doresti asa mult..rip:|

    RăspundețiȘtergere
  17. vai sa moara bibi in chinuri de nu sunteti de coma .. Lady G nu esti Rodica atotstiutoarea ?
    hmmm...
    poze noi ..poze noi .. inflacarate ..:))
    nasol multa minte nu ai ...
    si ce e mai dureros ca pun pariu ca aici posteaza si asa zisii prieteni ai acestor oameni ..pacat ca stati pe langa asemenea creaturi ..
    nu e nimic cool sa copiezi ..Copii din ziua dea stazi au uitat ce inseamna sa fi original ...
    Matilda sta is rade acum .. i se face reclama .Matilda scumpo cat mai e tariful ?

    Ah si app ..nu cred ca Matilda ar putea refuza vreun barbat :)) am incercat'o ..

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai incercat'o pe mata ma:)))ai vrea tu sa o incerci pe tyna=))))

    RăspundețiȘtergere
  19. aaaaaaah scuze Gabi atotsiutoare :)) sunteti identice la prostie v'am incurcat tot una ca ele si tu :P


    :)) mama e mai buna ca mumia asta ..ah matildo iti citesti laudele de postezi intr'o veselie ..BTW NU E TYNA E MATILDA

    RăspundețiȘtergere
  20. tyna auzi =))) bai ati uitat cumva cum va cheama ?ce petarde .stai ma ca ala e numele de SCENA =))))))))) mare e gradina .asta e viitorul Romaniei .in hi5 .bravo florentino ..pardon tyna:| ce penala

    RăspundețiȘtergere
  21. Unghi aiurea, umbre prea intunecate... Couldn't you find a better picture?
    Oh, sorry! I believe the rest are worse than that!
    I <3 MS Paint! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. "Anonim spunea...
    Ai incercat-o pe mata ma:)))Ai vrea tu sa o incerci pe Tyna=)))"

    Oameni ce gandesc cu putza.Din cauza voastra o astfel de idioata ca TYNA(numele de scena va rog) isi ia lumea-n cap , si se prosteste mai rau decat a fost data de Dumnezeu. Ai fute-o Ai fute-o! Nu-i de ras faptul ca-i buna decat de futai si nimic altceva? Retards.

    RăspundețiȘtergere
  23. asta nici de futai nu mai e buna ..la cati au pus mana pe ea...bleah
    dar labarii tot labari.vvai prin printesa ce frumoasa esti da mi id u tau ce tate ai.de parca n au mai vazut femeie frate !adica da..chiar cred ca n au mai vazut..

    RăspundețiȘtergere
  24. ha ha ha ha...blogul asta face toti banii! lasa-le pe prietenele ei, scrie despre ea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  25. hmm...nush c avetzi k ea?...niiki eo no suport ..hmm..adik nu am cv k ea..thoamne fereste..ea are cv k mn..dar dak are ji k voi cv...nu ar yttrb sa i faceti una ca asta;)....poate o sa va gasesc ji p voi p aiki;)

    asa k numai vorbiti de altiii..uitati'va ;la voi kum aratati..makatr ea are k c se lauda....

    are craci..buze sani...tot..vuoi nesuferitilor..vuoi:-j..
    nu aveti nimik:)))=)))

    RăspundețiȘtergere
  26. toate ca toate.. maine poimaine o sa fie vedeta tv :x ....
    o sa o vedety la stirile de la ora 1 cum ca a fost prinsa p soseaua de centura stand cu pula fix'n gura :> .... ;))

    RăspundețiȘtergere
  27. frumoasa tipa asta, arata de parca e decupata din revista in plm :)) tyna mrrr . hey tu mrrr te fac si eu un brrr? =))

    RăspundețiȘtergere