miercuri, 2 septembrie 2009

"Cine fata, Vali al meu ??"



"Cine fata ? Vali al meu? Vaaaaaaaaaaaaaai" Da bine ati citit, este vorba de vreun brad pitt ? Un zorro ? Un erou ? Neeaah e vorba de vali prostul, care lucreaza pe santier pentru a cumpara printesei din padurea porcinelor, inele, produse de la Avon, pentru ca a noastra "printesa" fina si placuta ii place sa iasa in lume cu nasul pe sus.
Da, da. Aceasta specie de balenuta impopotonata, este noua noastra vedeta si se intituleaza "Madutza little love". Ea este o splendoare, o candoare, ceva fin si deosebit. Rar gasesti fata ca ea, care sta in padure, nu arata nici bine si se crede si ea o diva. Duduie, iti recomand inainte sa intri intr-o scoala sau club (daca te primeste, cu asa un fizic si fata e clarrr ca nu !) sa lasi sapa si cizmele la intrare si nu il mai manca de bani pe saracu' baiat ca el nu are nici o vina tu esti problema. Iti place sa comentezi de altele care arata mai bine decat tine si slabute si le spui : "huaaaa slabanoaga dracu si jegoasa", asta nu e bine intai uita-te la tine inainte sa comentezi. Si mai lasa dracu' anticonceptionalele ca nu te ajuta sa slabesti sunt pentru altceva.P.S.: Felicitari esti si tu vedeta !



4 comentarii:

  1. Frate cum sa zici asa de printesa mea ? Te fut in gura!

    Vali al ei

    ===================================

    Comm-ul de mai sus e o mostra la ce sa te astepti. Daca rezisti la amenintari cretine de la cocalari tine-te tare.

    O semnam si o dam anonima,
    D

    RăspundețiȘtergere
  2. fata asta e de 10 000 d ori mai desteapta ca tine stai chill in banca ta..ma faci sa rad:))

    RăspundețiȘtergere
  3. ma amuza la nesfarsit idiotii(idioatele)care dau comenturi aiurea.nu crezi ca ar fii mai bine sa stai tu in banca ta? bv barfa locala tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  4. Vali vali esti supy ca te mananca fata de bani ? eehh las ca iti trece .... frumos blog bv barfa locala :D >:D<

    RăspundețiȘtergere